Onderhoud en installatie

Marine Anti-Seize 783 ACR
Extreme corrosiebescherming, zeer beschermd tegen uitspoelen. Het ideale product als de hoofdzakelijke oorzaak van vastzitten van bouten wordt veroorzaakt door corrosie. 783 ARC beschermt gemonteerde delen tegen roest en creëert een barrière tegen vocht, stoom, zout water en andere corrosieve chemicaliën met behoud van een evenwichtige wrijvingscoëfficient (K-factor)

Kruipolie Rustsolvo 706 en 723 SpraSolvo Pinpoint Spray​
Snelwerkende, veilige en effectieve kruipolie die ontoegankelijke plekken bereikt en vastzittende moeren, bouten en fittingen vrij maakt zonder het materiaal te beschadigen.

Superieure afdichtingstape 800 GoldEnd​
Heavy duty, trekbestendige, vormbare, PTFE afdichttape van hoge dichtheid voor gebruik op metalen en plastic schroefdraad, leidingwerk en bouten. Zeer zuinig in gebruik. 

Extreme druk smeermiddel 613 Moly Grease
Zeer bestendige, breed inzetbare, extreme druk smeermiddel versterkt met molybdeendisulfide voor veeleisende applicaties met een temperatuursrange van -18°C t/m 150°C.

Chesterton Connect
Chesterton Connect is een eenvoudig te gebruiken dataverzamelingsinstrument dat het mogelijk maakt op een eenvoudige en veilige manier het proces en de apparatuur in het proces te monitoren. Het instrument meet vibraties in het systeem, oppervlaktetemperatuur, procestemperatuur en systeemdruk. ​

Polymeer reparatiepakking Chesterton 860MPG 
Tweecomponenten pakkingsmateriaal dat ter plekke wordt gevormd. De pakking kan in elke gewenste vorm en afmeting worden gemaakt, en is door de sterkte zeer dun toe te passen. Verkleeft nooit. De twee componenten harden na ingebruikname niet uit in de verpakking. Bestand tegen drukken tot 200bar en temperatuur tot 260 °C​.